WeFulfil
| Nijverheidsweg 12/1
| 3762 ER Soest Nederland
| T: +31(0)35 76 00 439
| info@we-fulfil.nl
B2B en B2C logistiek

Wat zijn uw voordelen van WeFulfil’s multichannel fulfilment service?

WeFulfil onderscheidt zich onder meer van andere dienstverleners in fulfilment door een ruime ervaring op het gebied van multichannel fulfilment ook wel omnichannel fulfilment of crosschannel fulfilment genoemd.

One stock multichannel

Bij multichannel fulfilment wordt er in de complete logistieke keten tussen producent en eindgebruiker vanuit ”one stock” via verschillende distributiekanalen op uiterst efficiënte aan de klant geleverd. Dit biedt het voordeel van een snellere levering waardoor u uw klantbeleving en klanttevredenheid verbetert. Via onze fulfilment software kunt u niet alleen direct laten leveren aan consumenten, maar ook orders van de grote platformen kunne wij direct verwerken. Daarnaast grotere hoeveelheden per pallet of complete wagenladingen kunnen ook verzonden worden vanuit ons warehouse naar uw winkels, distributie centra of grote platformen.

Operational excellence voor B2B en B2C

Excellente dienstverlening voor klanten actief in de B2B als in de B2C-omgeving is het specialisme van WeFulfil,  dat geldt bij de verkoop via winkels als bij de verkoop via webshops. Wij handelen de orders van uw webshop af maar ook de logistieke processen voor uw winkelbelevering. Hierdoor kunt u uw klanten via meerdere kanalen bereiken en hen uw producten verkopen.

Flexibele fulfilment software

Dankzij state of the art fulfilment software en perfect gestroomlijnde logistieke processen kan WeFulfil u naar wens van dienst zijn bij multichannel fulfilment. Door onze meer dan uitstekende ICT zijn we enorm flexibel en kunnen we snel schakelen met een volledige focus op de best mogelijke dienstverlening aan uw klant. Zegt u het maar. We kunnen voor u de rol van distributiecentrum vervullen waarbij we een solide schakel zijn tussen fabriek en groothandel, maar we kunnen bijvoorbeeld ook directe verzendingen uit uw naam (drop shipments) verzorgen. Vanuit één voorraad bedienen we op deze manier meerdere kanalen, meerdere landen en meerdere shops.

Plug & play: makkelijke koppeling met uw webshopsoftware

U wilt continu vinger aan de pols houden? Geen probleem. Ons team staat paraat. WeFulfil maakt in ‘no-time’ een perfecte koppeling met uw webshopsysteem, ook als u die volledig of deels op maat heeft laten maken. Met onze geavanceerde software beschikt u overal en altijd over real time voorraadinformatie. Met andere woorden: u heeft u 24/7 inzicht in de status van uw goederen en uw verzendingen.

Volledige ontzorging bij Webshop Fulfilment?

Remco Dorrestijn
Ik help u graag

Maak een vrijblijvende afspraak