WeFulfil
| Nijverheidsweg 12/1
| 3762 ER Soest Nederland
| T: +31(0)35 76 00 439
| info@we-fulfil.nl
B2B en B2C logistiek

Waarom kiezen voor de warehouse services van WeFulfil?

WeFulfil is dé specialist op het gebied van warehouse services. Wij verzorgen de inslag, opslag en uitslag van grotere aantallen goederen inclusief alle bijbehorende administratieve processen. Uw goederen staan bij ons veilig want ons warehouse voldoet aan de meest actuele wet- en regelgeving en veiligheidseisen en onze medewerkers zijn uitstekend opgeleid.

Containerlossingen geen probleem

Worden uw goederen per container aangevoerd? Geen probleem. Naast trailerzendingen verwerken wij ook containerlossingen. Het lossen, controleren van documenten, het transport en de opslag regelen wij voor u.

Uitgebreide opslagcapaciteit: tot 5.000 pallets

Met beschikken over een ruim 6.500 m2 groot centraal magazijn in Soest en kunnen tot 5.000 pallets opslaan.

Orderpicking (met handscanner)

Onze mensen picken vakkundig uw orders en controleren de zendingen en retouren zorgvuldig. Uw producten kunnen worden gelabeld, verpakt, gesplitst en geleverd in ruim 100 landen.

Ook uw Value Added Logistics partner

Aanvullend zijn wij uw partner voor Value Added Logistics (VAL) en kunnen wij van dienst zijn met allerlei diensten waaronder het herverpakken, samenvoegen, splitsen, assembleren of zelfs herstellen van de bij ons aangeleverde producten. Als geen ander kunnen wij hierbij bijzonder snel schakelen.

Moderne warehouse software

Om snel en flexibel in te kunnen inspringen op (plotselinge) klantenwensen maken wij gebruik van moderne warehouse software die eenvoudig en snel is te koppelen met uw webwinkel. Met onze warehouse-software heeft altijd en overal real time zicht op uw voorraad en orderstatus. Kortom: u bent altijd ‘in control’.

Volledige ontzorging bij Webshop Fulfilment?

Remco Dorrestijn
Ik help u graag

Maak een vrijblijvende afspraak